Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Odvozem do nemocnice a škodou 80 tisíc korun skončila nehoda cyklisty a motorkáře

Ke srážce cyklisty a motorkáře došlo v neděli 28. května v katastru obce Pálovice na Třebíčsku. Nehoda skončila odvozem do nemocnice a škodou ve výši 80 tisíc korun.

Ke kolizi došlo před 18. hodinou na silnici II/152 v katastru obce Pálovice. Šestnáctiletý cyklista projížděl na jízdním kole ve směru od Slavonic směrem k Jemnici. V době, kdy byl již předjížděn motocyklem, náhle odbočil vlevo na silniční mostek. Došlo ke střetu cyklisty a motocyklisty. „Při střetu utrpěli cyklista a spolujedoucí na motocyklu zranění, se kterým byli převezeni vozidlem zdravotnické záchranné služby do nemocnice. Na jízdním kole, motocyklu, oblečení a ochranných přilbách vznikla celková škoda ve výši 80 tisíc korun,“ říká Dana Čírtková, policejní mluvčí.

Policisté provedli na místě dopravní nehody dechové zkoušky u cyklisty i u motocyklisty s negativním výsledkem. Další okolnosti dopravní nehody jsou předmětem policejního šetření.

Foto Dominik Svoboda

Štítky nehoda, motorkář, cyklista, nemocnice, střet, Pálovice, okres Třebíč, motocykl, Slavonice, Jemnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Odvozem do nemocnice a škodou 80 tisíc korun skončila nehoda cyklisty a motorkáře | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.