Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Neděle 22. září 2024  |  Svátek má Darina
Bez reklam

Letecký transport do Brna a škoda 170 tisíc korun. To je výsledek nehody u Velkého Meziříčí

K dopravní nehodě osobního auta s nákladním došlo v pátek 19. května krátce po půl třetí odpoledne mezi obcemi Stránecká Zhoř a Velké Meziříčí. Události si vyžádala zranění obou řidičů. Jeden z nich musel být letecky transportován do brněnské nemocnice.

„Šestašedesátiletý řidič  s osobním vozidlem Škoda Felicia při odbočování vlevo a vyjíždění z místa ležícího mimo pozemní komunikaci na silnici II/602 zřejmě přehlédl nákladní soupravu tvořenou tahačem a návěsem. Tato nákladní souprava projížděla po silnici II/ 602 ve směru od obce Stránecká Zhoř a jela směrem na Velké Meziříčí. Došlo ke střetu obou vozidel,“ popisuje průběh dopravní nehody Dana Čírtková, krajská policejní mluvčí.

Při střetu řidič nákladního vozidla dostal smyk, při kterém vyjel mimo komunikaci vlevo do travnatého silničního příkopu, kde se souprava převrátila na bok. Osobní auto Škoda Felicia bylo po střetu odhozeno mimo komunikaci také do příkopu.

Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidiče, který byl z místa dopravní nehody letecky transportován do nemocnice v Brně. Dále se zranil řidič nákladního vozidla, který byl z místa převezen do nemocnice v Jihlavě. Na místo vyjeli policisté, kteří z důvodu neprůjezdnosti místa museli usměrňovat dopravu.

Policisté provedli na místě dopravní nehody u obou řidičů dechové zkoušky s negativními výsledky. Při nehodě vznikla celková škoda přesahující částku 170 tisíc korun. Další okolnosti dopravní nehody vyšetřují žďárští dopravní policisté.

Foto Dominik Svoboda

Štítky Velké Meziříčí, dopravní nehoda, Brno, Stránecká Zhoř, Škoda Felicia, Lékárenský komplex Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Letecký transport do Brna a škoda 170 tisíc korun. To je výsledek nehody u Velkého Meziříčí | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.