Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Vysypané dřevo a čtyři sta litrů vyteklé nafty. To je výsledek nehody nákladního auta v Kostelci

V Kostelci u Jihlavy havaroval v pátek 5. května třiatřicetiletý řidič nákladního vozidla značky Man. K nehodě došlo po čtvrté hodině ráno. Vysypal se při ní náklad a vyteklo zhruba čtyři sta litrů nafty.

„Třiatřicetiletý řidič jízdní soupravy složené z nákladního automobilu Man a návěsu jel ve směru od Jihlavy na Třešť. Při průjezdu zatáčky vyjel na betonový obrubník po pravé straně komunikace, došlo k poškození předního kola tahače a následnému převrácení celé jízdní soupravy na bok. Dále se z automobilu vysypal náklad, kdy se jednalo o dřevní kulatinu, a došlo k protržení palivové nádrže, ze které uniklo přibližně čtyři sta litrů nafty na komunikaci,“ říká k nehodě Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Ke zranění osob při dopravní nehodě nedošlo. Řidiči byla provedena zkouška na požití alkoholu. Její výsledek byl negativní. „Třiatřicetiletý muž se dopustil dopravního přestupku, za který mu policisté uložili pokutu,“ uzavírá policejní mluvčí Kroutilová. 

Foto Jihlavská Drbna

Štítky Kostelec, havárie, motorová nafta, nákladní automobil, Jihlava, Třešť, Mana

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysypané dřevo a čtyři sta litrů vyteklé nafty. To je výsledek nehody nákladního auta v Kostelci | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.