Počasí dnes10 °C, zítra13 °C
Pondělí 30. září 2024  |  Svátek má Jeroným
Bez reklam

Celníci našli na Vysočině další nelegální hernu. Provozovateli hrozí pokuta až 50 milionů korun

Celníci odhalili v Přibyslavi na Havlíčkobrodsku nelegální hernu. V baru se automaty hrály pod hlavičkou stejného občanského sdružení jako v Novém Městě na Moravě na Žďársku, kde celníci zasahovali začátkem března. Za nepovolené provozování hazardní hry hrozí provozovateli pokuta až 50 milionů korun a propadnutí zajištěných přístrojů, dnes sdělil mluvčí Celního úřadu pro Kraj Vysočina Richard Zeman.

V Přibyslavi je provoz výherních hracích přístrojů obecně závaznou vyhláškou městského úřadu zakázán. Osm zadržených automatů bylo převezeno do skladu Celní správy v Klášterci nad Orlicí.

Potírání nelegálního hazardu patří v současnosti k prioritám celní správy, která od 1. ledna 2017 dozoruje dodržování zákona o hazardních hrách.

Autoři | Foto Jiří Prýgl

Štítky Kraj Vysočina, Přibyslav, hazardní hra, okres Havlíčkův Brod, okres Žďár nad Sázavou, Nové Město na Moravě, Klášterec nad Orlicí, herna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Celníci našli na Vysočině další nelegální hernu. Provozovateli hrozí pokuta až 50 milionů korun | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.