Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Pondělí 7. října 2024  |  Svátek má Justýna
Bez reklam

Řidič vozidla v Jihlavě si při odbočování nevšiml projíždějícího cyklisty, ten vyvázl s lehkým zraněním

Ke střetu osobního vozidla a cyklisty došlo ve středu ráno v jihlavské ulici Na Dolech. Sražený cyklista byl následně s lehkým zraněním ošetřen v nemocnici, dále si nehoda vyžádala materiální újmu na vozidle a jízdním kole.

K dopravní nehodě došlo ve středu 12. dubna před šestou hodinou ranní na silnici II/523 v ulici Na Dolech v Jihlavě. Devětadvacetiletý řidič osobního vozidla Škoda Fabia jedoucí po této silnici ve směru od ulice Humpolecká k centru začal se svým vozidlem odbočovat vlevo a přehlédl protijedoucího řádně osvětleného cyklistu, který měl na sobě prvky z retroreflexního materiálu.

Došlo ke střetu, po kterém šestačtyřicetiletý cyklista spadl z kola spadl na komunikaci. Cyklista neměl za jízdy na hlavě nasazenou ochrannou přilbu. Při střetu došlo k lehkému zranění cyklisty, který byl převezen vozidlem zdravotnické záchranné služby do nemocnice v Jihlavě k ošetření. Policisté provedli u řidiče i cyklisty orientační dechovou zkoušku s negativním výsledkem. Hmotná škoda na osobním vozidle a jízdním kole byly vyčíslena na částku 23 tisíc korun.

Foto www.pixabay.com | Zdroj Policie ČR

Štítky cyklista, úraz, Jihlava, osobní vůz, Lékárenský komplex Jihlava, Škoda Fabia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič vozidla v Jihlavě si při odbočování nevšiml projíždějícího cyklisty, ten vyvázl s lehkým zraněním | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.