Počasí dnes20 °C, zítra16 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Policisté hledají autora klamavého příspěvku na Facebooku. Měl pomoci při vypátrání vraha mladého muže v Jihlavě

Na sociální síti Facebook kolovala mezi lidmi v posledních několika hodinách prosba o sdílení fotografie mladého muže, který byl označen za vraha sedmnáctiletého mladíka. K té mělo údajně dojít ve čtvrtek 6. dubna v Jihlavě v městském parku. Vraždit se mělo nožem.

Příspěvek byl jeho autorem zveřejněn jako prosba k pomoci při pátrání po totožnosti muže na fotografii s výzvou k jeho sdílení. Během dnešního dne příspěvek sdílelo několik stovek uživatelů sociální sítě.

„Rádi bychom veřejnosti sdělili, že informace v příspěvku se nezakládají na pravdě, žádný takový násilný trestný čin v Jihlavě neprověřují a informaci o pátrání po muži na fotografii nezveřejnili.  V současné době provádíme šetření za účelem zjištění autora příspěvku a vyhodnocujeme veškeré okolnosti i důsledky jeho zveřejnění na sociální síti Facebook,“ říká k příspěvku na Facebooku Jana Kroutilová, policejní mluvčí. Dodává ještě prosbu, aby lidé zmiňovaný příspěvek nesdíleli, a dále ho tak nešířili.

Štítky Facebook, Jihlava, sociální síť, vrah

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté hledají autora klamavého příspěvku na Facebooku. Měl pomoci při vypátrání vraha mladého muže v Jihlavě | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.