Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Pondělí 7. října 2024  |  Svátek má Justýna
Bez reklam

VIDEO: Muž v masce na hlavě obtěžoval kolemjdoucí v centru Jihlavy. Hledá ho policie

V těchto dnech jihlavské policisty zaměstnává případ muže, který v pátek 17. března v centru Jihlavy obtěžoval své kolemjdoucí. Jel v autě na místě spolujezdce, pak ale vystoupil a začal obtěžovat osoby v okolí. Pak zase v autě odjel.

Po nahlášení události se policisté vydali na místo a po muži začali pátrat. Použili i záznamy z kamer. „Z nich vyplynulo, že podezřelý se po městě ve vozidle pohyboval již po jedenácté hodině dopoledne. Cestoval jako spolujedoucí na předním sedadle automobilu Škoda Octavia kombi šedé barvy, při jízdě si nasazoval na hlavu masku a mohl strhnout pozornost kolemjdoucích nebo osádek vozidel, se kterými se míjel. Nelze vyloučit, že byl v automobilu ještě další spolujedoucí na zadním sedadle,“ říká k obtěžování Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Auto s uvedeným mužem jelo před polednem mimo jiné také po ulici Jana Masaryka, odtud pokračovalo směrem na náměstí Svobody.

„Žádáme občany, kteří si vozidla Škoda Octavia s podezřelým spolujedoucím na předním sedadle v pátek kolem poledne v Jihlavě všimli, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Uvítáme rovněž informace směřující ke zjištění totožnosti řidiče a vypátrání automobilu na kamerovém záznamu,“ přidává prosbu Kroutilová.

Policistům by také výrazně pomohlo, kdyby podezřelé vozidlo a jeho osádku zachytila kamera umístěná v jiném automobilu, které se s ním setkalo. „Chtěli bychom majitele takových zařízení požádat, aby záznam z dané doby prověřili, a pokud kamera podezřelé vozidlo zachytila, kontaktovali policii. Přihlásit se mohou také občané, kteří mají jakékoli další informace směřující k objasnění případu,“ uzavírá policejní mluvčí.

Foto Policie ČR

Štítky Jihlava, videokamera, Škoda Octavia, Jan Masaryk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž v masce na hlavě obtěžoval kolemjdoucí v centru Jihlavy. Hledá ho policie | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.