Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Úterý 8. října 2024  |  Svátek má Věra
Bez reklam

Před dvěma týdny poškodil pachatel výlohu Prioru. Dokážete identifikovat osoby na videu?

V předminulém týdnu došlo k poničení výlohy obchodního domu Prior v Jihlavě. K důkladnému prošetření celého případu žádají kriminalisté veřejnost, aby mimo jiné identifikovaly dvě osoby, které se v danou dobu v centru Jihlavy pohybovaly.

K poničení výlohy došlo ve čtvrtek 9. března na Masarykově náměstí. Pachatel po jedenácté hodině večer poškodil skleněnou výplň o rozměrech 140 x 220 cm na budově Prioru. Majiteli vznikla škoda přibližně osm tisíc korun. Následně přijali policisté trestní oznámení a na místo vyjela okamžitě policejní hlídka.

Policisté ihned v lokalitě náměstí a jeho širokého okolí provedli šetření za účelem zjištění podezřelých osob, bez kladného výsledku, místo ohledali a zadokumentovali. Zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci a případ dále prověřují, vyhodnotili také záznamy z kamer.

V zájmu probíhajícího prověřování by policisté potřebovali znát totožnost dvou mužů, kteří se na Masarykově náměstí v době poškození výlohy pohybovali. Oba by mohli poskytnout důležité informace směřující k objasnění případu.

Kriminalisté žádají oba muže, kteří jsou na kamerových záznamech zachyceni, nebo občany, kteří je znají, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Důležité by pro policisty byly také informace od osob, které poškození skleněné výplně na budově viděly, nebo jakékoli další informace směřující k objasnění případu.

Foto Dominik Svoboda | Zdroj Policie ČR

Štítky Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Před dvěma týdny poškodil pachatel výlohu Prioru. Dokážete identifikovat osoby na videu? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.