Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Číšník v jihlavském baru odmítl nalít alkohol opilému muži. Tak skončil se zlomeným nosem

Fyzické napadení v jednom z jihlavských barů nyní řeší jihlavští policisté. Na svědomí ho má pětapadesátiletý muž. K napadení došlo ve druhé polovině ledna v podniku v Mrštíkově ulici.

Pětapadesátiletý výtržník byl již značně opilý a ve zmíněném baru po 22. hodině chtěl nalít další alkohol. To ale jednapadesátiletý muž, který obsluhoval za barem, odmítl udělat. Na to opilý muž reagoval tak, že obsluhu provozovny fyzicky napadl. Opakovaně ho udeřil pěstí do oblasti hlavy. Zranění napadeného muže si vyžádalo lékařské ošetření v nemocnici, kam ho odvezla přivolaná záchranka.

Do podniku přijeli také policisté. „Policisté místo činu ohledali, zadokumentovali a provedli šetření. Dále zahájili úkony trestního řízení a případ začali prověřovat. Na základě šetření zjistili totožnost podezřelého muže, provedli výslechy osob a vyžádali si také lékařské zprávy,“ popisuje Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Napadený muž utrpěl při útoku mimo jiné zlomeninu nosu. „Po shromáždění důkazů sdělil policejní inspektor pětapadesátiletému muži z Jihlavy podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví a přečinu výtržnictví. Případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení,“ dodává policejní mluvčí.

Foto Dominik Svoboda

Štítky Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Číšník v jihlavském baru odmítl nalít alkohol opilému muži. Tak skončil se zlomeným nosem | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.