Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Úterý 10. září 2024  |  Svátek má Irma
Bez reklam

Drama v jihlavském taxíku: Opilý agresor napadl posádku i řidiče, sklenicí rozbil okno auta

Hned ke třem trestným činům může vést opilecké řádění čtyřiatřicetiletého muže z počátku tohoto týdne. V jihlavském taxíku fyzicky napadl jak další posádku, tak řidiče vozidla, kterému způsobil zranění. Agresor následně sklenicí rozbil okno auta.

Čtyřiatřicetiletý muž cestoval na začátku týdne kolem půl druhé v noci taxislužbou jako spolujedoucí. „Během jízdy se choval agresivně a obtěžoval zbývající osádku automobilu. Když řidič zastavil na ulici Znojemská, opilý muž vystoupil a na řidiče zaútočil,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová. Napadeného muže udeřil do oblasti hlavy a způsobil mu zranění. 

Poté opilý muž hodil do vozidla sklenici, čímž došlo k rozbití okna způsobení škody ve výši 20 tisíc korun. Na místo byli následně přivoláni policisté, kteří agresora dopadli, zajistili a odvezli na protialkoholní záchytnou stanici. Odtud po vystřízlivění putoval do policejní cely. Na základě shromážděných důkazů mu policisté sdělili podezření ze spáchání přečinů pokusu ublížení na zdraví, výtržnictví a poškození cizí věci. Případ řeší ve zkráceném přípravném řízení.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky opilost, alkohol, taxi, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drama v jihlavském taxíku: Opilý agresor napadl posádku i řidiče, sklenicí rozbil okno auta | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.