Počasí dnes26 °C, zítra26 °C
Sobota 7. září 2024  |  Svátek má Regína
Bez reklam

Policie v Jihlavě stále hledá ženu, která byla u konfliktu v Žižkově ulici. Nevíte, o koho jde?

Jihlavští policisté se znovu obrací na veřejnost, která by mohla pomoci s vyšetřováním případu, k němuž došlo v červnu v Jihlavě. Konkrétně hledají ženu, jež by mohla poskytnout důležité svědectví.

Incident se odehrál v úterý 18. června kolem půl páté ráno. „Dva muži šli společně se ženou ve směru od čerpací stanice po ulici Žižkova. Muži byli pod vlivem alkoholu. V prostoru zastávky městské hromadné dopravy v blízkosti základní školy mezi nimi došlo ke konfliktu a křik upoutal pozornost náhodného muže, který byl v tu chvíli v okolí a šel zjistit, co se stalo. Tento muž pak sám čelil agresivnímu chování a výhrůžkám ze strany jednoho z opilých mužů,“ popisuje policejní mluvčí Jana Kroutilová.

V tu chvíli na místo dorazila i policejní hlídka, která zadržela značně agresivního osmapadesátiletého muže, který skončil na záchytce. Podle Kroutilové šlo o cizince. Žena se ale již na místě nenacházela a před příjezdem policistů z místa odešla.

Policisté případ prověřují pro podezření ze spáchání trestných činů výtržnictví a nebezpečného vyhrožování.

Žena z fotografie 

Policie nyní hledá důležitou svědkyni na fotografii, případně někoho, kdo ji zná, aby se přihlásila na lince 158. „Mladá žena měla na sobě oblečené bílé tričko a černé šortky, s sebou měla tmavou bundu. Policisté zveřejnili i výzvu, aby se žena přihlásila, do současné doby se ji ale nalézt nepodařilo,“ říká Kroutilová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR (redakčně upraveno) | Zdroj Policie ČR

Štítky žena, policie, incident, alkohol, Žižkova, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie v Jihlavě stále hledá ženu, která byla u konfliktu v Žižkově ulici. Nevíte, o koho jde? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.