Počasí dnes29 °C, zítra26 °C
Sobota 29. června 2024  |  Svátek má Petr a Pavel
Bez reklam

V poutech skončil další dealer pervitinu. Zásoboval Jihlavu, chytili ho u Velkého Beranova

Kriminalisté na Jihlavsku překazili obchody dalšímu drogovému dealerovi. Tentokrát se zaměřili na jednapadesátiletého muže, který zásoboval pervitinem zákazníky na různých místech Jihlavy.

Zásah proběhl u Velkého Beranova nedaleko kruhového objezdu. Jihlavští kriminalisté v tu chvíli spolupracovali s jihomoravskou zásahovou jednotkou.

„Podezřelý muž jel v časných ranních hodinách s vozidlem Audi po silnici ve směru od dálnice. Zadržený muž směřoval s pouty na rukou do jihlavské cely. Kriminalisté provedli prohlídku vozidla a zajistili několik balení s krystalickou látkou, která muž převážel v automobilu uložena na různých místech,“ informovala policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Na základě shromážděných důkazů zahájil policejní komisař trestní stíhání zadrženého muže z Jihlavska. „Jednapadesátiletý muž je obviněn ze spáchání přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy,“ řekl Josef Dufek, zástupce vedoucího oddělení obecné kriminality. Obviněný muž byl v minulosti již opakovaně odsouzen za různorodou trestnou činnost.

Muž je obviněn z toho, že dalším lidem poskytoval na různých místech Jihlavy pervitin. Drogu prodával, předával zájemcům za protislužbu či provedenou práci, případně pervitin v některých případech dal zdarma. „Pervitin poskytl v desítkách případů. Tento týden si muž vezl další drogy z Moravskoslezského kraje, prodej pervitinu mu ale překazili a drogovou trestnou činnost při zákroku ukončili jihlavští kriminalisté. Po provedení nezbytných úkonů byl obviněný muž ze zadržení propuštěn, stíhán je na svobodě. Případ kriminalisté dále vyšetřují,“ dodala Kroutilová s tím, že muži hrozí až pět let za mřížemi.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky dealer, drogy, pervitin, zákazník, kriminalisté, Velký Beranov, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V poutech skončil další dealer pervitinu. Zásoboval Jihlavu, chytili ho u Velkého Beranova | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.