Počasí dnes30 °C, zítra23 °C
Sobota 27. července 2024  |  Svátek má Věroslav
Bez reklam

Dvě ženy našly peněženku, nález ale zatajily. Nyní po nich pátrají policisté

S žádostí o pomoc se na veřejnost obrací policisté, kteří prověřují případ zatajení nálezu peněženky. Dvě ženy se činu dopustily v obchodním domě v Bělohradské ulici v Havlíčkově Brodě.

Policisté potřebují znát totožnost dvou žen, které jsou zachyceny na fotografiích. „Poškozená žena si při výběru zboží odložila peněženku s finanční hotovostí, osobními doklady a platební kartou do regálu a zapomněla ji tam. Na místo se po chvilce vrátila, ale peněženka na místě již nebyla,“ popsala komisařka Michaela Lébrová, co se stalo v pondělí 13. května po deváté hodině večer.

Policisté nyní řeší případ, ve kterém mají podezření na spáchání trestného činu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. „V zájmu prověřování by potřebovali zjistit totožnost dvou žen zachycených na fotografiích, které se u regálu se zapomenutou peněženkou pohybovaly a mohly by tak poskytnout informace důležité pro objasnění případu,“ dodala Lébrová.

Lidé, kteří dvojici poznají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době pohybuje, mohou kontaktovat tísňovou linku 158 nebo přímo obvodní oddělení Havlíčkův Brod, telefon 974 271 651, e-mail hb.oop.havlbrod@pcr.cz.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Tisková zpráva | Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky pátrání, peněženka, nález, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

John Stoner

Obnovení ztracených bitcoinů a peněz může vyžadovat jedinečné hackerské dovednosti a odborné znalosti, které má pouze hrstka profesionálních hackerů. Přestože existuje mnoho webových stránek pro obnovu, je důležité být obezřetní, protože 99 % z nich provozují podvodníci, kteří se snaží vypadat legitimně. Místo toho je nejlepší vyhledat důvěryhodného hackera, jako je Genuine Hackers, který vám pomůže získat zpět vaše prostředky. Dokázali získat zpět BTC v hodnotě 100 000 $, které jsem ztratil při těžbě bitcoinů. Chcete-li kontaktovat Genuine Hackers, můžete jim poslat e-mail na adresu GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM nebo jim poslat zprávu na WhatsApp na čísle +1 (260) 218-3592.

Úterý, 4. června 2024, 23:33Odpovědět

Dvě ženy našly peněženku, nález ale zatajily. Nyní po nich pátrají policisté | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.