Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Kontrola v Jihlavě: Čtyřiašedesátiletý muž řídil, i když řidičák vůbec nemá. K tomu měl pozitivní test na marihuanu a kokain

Na velké problémy si zadělal čtyřiašedesátiletý muž, kterého v pátek 22. března zastavila policejní hlídka v Jihlavě v ulici Dvořákova. Tento řidič měl pozitivní test na drogy.

Policisté řidiče osobního auta značky Chevrolet zastavili před 11. hodinou. Zjistili, že čtyřiašedesátiletý muž, který usedl za volant vozidla, není držitelem příslušného řidičského oprávnění.

„Dechová zkouška byla u muže negativní, test na zjištění přítomnosti návykových látek ale ne. U řidiče ukázal pozitivní hodnotu na marihuanu a kokain. Lékařskému vyšetření spojenému s odběrem biologického materiálu se muž bezdůvodně odmítl podrobit. V další jízdě již pokračovat nesměl,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Lébrová s tím, že z přestupkového jednání na úseku dopravy se bude muž zodpovídat před příslušným správním orgánem.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky kontrola, policie, hlídka, drogy, test, marihuana, kokain, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kontrola v Jihlavě: Čtyřiašedesátiletý muž řídil, i když řidičák vůbec nemá. K tomu měl pozitivní test na marihuanu a kokain | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.