Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Nehoda poblíž Aventinu. Dvě auta se při odbočování srazila, řidiči byli převezeni do jihlavské nemocnice

V jihlavské nemocnici skončili v neděli 17. března dva lidé, kteří byli účastníky dopravní nehody. Stala se kolem půl čtvrté odpoledne v jihlavské ulici Pelhřimovská poblíž Aventinu.

Střetla se tam dvě auta. „Řidička automobilu Citroen jedoucí ve směru od silnice první třídy číslo 38 od Havlíčkova Brodu při odbočování vlevo vjela na komunikaci ulice Pelhřimovská v době, kdy jel ve směru od Jihlavy řidič vozidla Mercedes Benz, a došlo ke střetu. Při dopravní nehodě se zranila čtyřiašedesátiletá řidička a zranění utrpěl také řidič. Oba byli zdravotnickou záchrannou službou převezeni do jihlavské nemocnice,“ sdělila k nehodě policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Přivolaná policejní hlídka provedla u obou řidičů test na alkohol, ten měl negativní výsledek. Na vozidlech vznikla předběžně vyčíslená škoda za více než 300 tisíc korun. Řidička je podezřelá ze spáchání přestupkového jednání na úseku dopravy.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, odbočování, střet, zranění, přednost, I/38, Pelhřimovská, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SLOVACKOVA VERY

Dobrý den všem, tímto informujeme Českou republiku, že poskytujeme půjčku od 10000 CZK/EUR do 9000000 CZK/EUR s flexibilní úrokovou sazbou 4%, tato půjčka je pro jednotlivce a společnosti pro více informací nás kontaktujte e-mailem: mhorackova04@gmail. com

Úterý, 19. března 2024, 15:42Odpovědět

Nehoda poblíž Aventinu. Dvě auta se při odbočování srazila, řidiči byli převezeni do jihlavské nemocnice | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.