Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

FOTO: Řidič s tahačem se při předjíždění srazil s osobním autem. Nehoda skončila lehkým zraněním

Záchranné složky vyjížděly v pátek 8. března k dopravní nehodě, k níž došlo na Havlíčkobrodsku během předjíždění. Řidička v osobním autě se lehce zranila.

Incident se odehrál chvíli před polednem. „Dvaapadesátiletý řidič projížděl s nákladní soupravou tvořenou z tahače a návěsu mezi obcemi Ždírec nad Doubravou a Kohoutov po silnici I/34. Na rovném úseku komunikace v mírném stoupání na obec Kohoutov se řidič snažil předjet vozidlo Škoda Octavia, které jelo před ním. Předjížděcí manévr zahájil v době, kdy řidička měla zapnutý levý ukazatel směru a začala odbočovat vlevo na místo ležící mimo komunikaci. Došlo ke střetu přední části tahače a levé zadní části vozidla Škoda Octavia,“ popsala policejní mluvčí Dana Čírtková.

Poté bylo osobní auto odraženo do levého silničního příkopu. Nehoda se neobešla bez zranění, podle mluvčí Čírtkové se lehce zranila řidička v autě. Sanitka ji odvezla do nemocnice na ošetření, poté byla propuštěna.

Při dopravní nehodě došlo ke hmotné škodě na nákladním vozidle i na osobním vozidle. K jiné hmotné škodě nedošlo. Alkohol u obou účastníků vyloučila provedená dechová zkouška. „Ohledáním místa dopravní nehody bylo zjištěno, že řidič nákladní soupravy předjížděl v místě, kde se nachází vodorovná dopravní značka "Podélná čára souvislá". Dopravní nehodu zadokumentovali policisté z dopravního inspektorátu Havlíčkův Brod,“ dodala Čírtková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, předjíždění, zranění, Ždírec, Kohoutov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Řidič s tahačem se při předjíždění srazil s osobním autem. Nehoda skončila lehkým zraněním | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.