Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Cyklista upadl v podchodu a těžce se zranil. Policie teď hledá svědky této vážné nehody

Havlíčkobrodští policisté šetří dopravní nehodu, která se stala ve středu 28. února před 11. hodinou v Havlíčkově Brodě. A obrací se na veřejnost, která by při vyšetřování mohla pomoct svým svědectvím.

„Šestapadesátiletý cyklista jedoucí na jízdním kole Olpran po chodníku od ulice Čechova směrem k ulici Humpolecká z dosud nezjištěné příčiny spadl v místě podchodu pod železniční tratí na komunikaci. Cyklista utrpěl těžké zranění a byl převezen zdravotnickou záchrannou službou do havlíčkobrodské nemocnice. Dechová zkouška s ohledem na zranění cyklisty nebyla provedena, proto byl zajištěn odběr krve v nemocnici. Po přijetí oznámení o dopravní nehodě provedli policisté šetření. Místo ohledali a zadokumentovali,“ popsala policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Policie se nyní obrací na veřejnost a uvítá svědectví osob, které havárii cyklisty viděly, popřípadě zaznamenaly jízdu cyklisty před samotnou nehodou, a mohly by tak poskytnout důležité informace k dopravní nehodě. „Zároveň se obracíme i na řidiče, kteří v danou dobu projížděli ulicí Čechova a Švermova a mají ve vozidle palubní kameru, která by jízdu cyklisty zaznamenala, aby se přihlásili na lince tísňového volání 158,“ doplnila Lébrová.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky cyklista, nehoda, zranění, svědek, veřejnost, Havlíčkův Brod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

❤️Ah­­­oj, kl­­­uci) Jmen­­­uji s­­­e Pa­­­ula, j­­­e mi 2­­­1 l­­­et) Js­­­em zaci­­­najici s­­­e­­­x mod­­­el­­­ka 1­­­8­­­+) Ra­­­da s­­­e ne­­­cha­­­vam fo­­­tit n­a­­ha) Pros­­­im, ohod­­­notte m­­­e fotog­­­rafie ➤ Ja.cat/id350965

Pátek, 1. března 2024, 12:58Odpovědět

Cyklista upadl v podchodu a těžce se zranil. Policie teď hledá svědky této vážné nehody | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.