Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Policie šetří dva incidenty na brodském nádraží. Hledají mladého muže, který byl napadený a z místa odešel

Policisté v Havlíčkově Brodě šetří napadení, k němuž došlo v lednu na vlakovém nádraží. Hledají muže, který byl napadený, a také důležité svědky, kteří incident viděli.

„V neděli 14. ledna krátce před druhou hodinou odpoledne došlo v prostoru nádražní haly v Havlíčkově Brodě k fyzickému napadení dvacetiletého muže, který utrpěl zranění. Policisté provedeným šetřením zjistili, že tentýž pachatel napadl stejného dne před devátou hodinou dopoledne dalšího mladého muže, tento však po fyzickém napadení z místa odešel a napadení neoznámil,“ sdělila za policii její mluvčí Michaela Lébrová.

Když se to dozvěděla policie, tak případ začala prošetřovat. Pachatel je nyní podezřelý ze dvou trestných činů, a to ublížení na zdraví a výtržnictví. Policisté shromažďovali získané informace i poznatky a zajistili také kamerové záznamy, které vyhodnotili.

Mladý muž, který byl napaden před devátou hodinou dopoledne, je vysoký přibližně 175 cm, ve věku 17 – 22 let, má krátké světle hnědé vlasy. Na sobě měl tmavou bundu a tmavé kalhoty, na nohou sportovní obuv – tmavé tenisky s bílou podrážkou značky Nike.

„Žádáme mladého muže, aby se přihlásil na tísňové lince 158 nebo přímo kontaktoval obvodní oddělení Havlíčkův Brod, telefon 974 271 651, email hb.oop.havlbrod@pcr.cz. Žádáme také svědky, kteří byli přítomni uvedeným fyzickým napadením, aby se přihlásili se svým svědectvím na policii,“ vyzývá mluvčí Lébrová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jakub Bartoš | Zdroj Policie ČR

Štítky napadení, agrese, nádraží, svědek, policie, vyšetřování, Havlíčkův Brod

Policie šetří dva incidenty na brodském nádraží. Hledají mladého muže, který byl napadený a z místa odešel | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.