Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Policie dala první pomoc muži, který ležel venku v mrazu a byl v bezvědomí. Nadýchal skoro šest promile

K vážnému případu došlo v pátek 12. ledna před polednem v obci Černovice na Pelhřimovsku. Policisté poskytovali první pomoc muži, který byl silně opilý a vzhledem k mrazu byl v ohrožení života.

„V pátek 12. ledna krátce před polednem přijali policisté z obvodního oddělení Kamenice nad Lipou oznámení, kdy žena měla strach o svého blízkého, který byl opilý a odešel si koupit další alkohol. Policisté ihned vyjeli do obce Černovice a provedli šetření. Čtyřiačtyřicetiletého muže nalezli nedaleko místa bydliště v bezvědomí, poskytli mu první pomoc, kontrolovali mu jeho životní funkce a přivolali zdravotnickou záchrannou službu,“ sdělila k případu policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Muže si převzala do péče zdravotnická záchranná služba, která ho s akutní intoxikací alkoholem s hladinou alkoholu v krvi 5,6 promile převezla do pelhřimovské nemocnice.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky policie, pomoc, alkohol, promile, ulice, mráz, Černovice

Policie dala první pomoc muži, který ležel venku v mrazu a byl v bezvědomí. Nadýchal skoro šest promile | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.