Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Na Havlíčkobrodsku bylo nalezeno ženské tělo, kriminalisté teď hledají důležité svědky

Kriminalisté na Vysočině vyšetřují od úterý 9. ledna závažný trestný čin. Jde o nález ženského těla, která zemřela s největší pravděpodobností násilnou smrtí. A nyní hledají důležité svědky z řad veřejnosti.

Konkrétně se kriminalisté obrací na řidiče, kteří v úterý 9. ledna v době mezi 16:30 až 17:15 – projížděli po silnici III. třídy číslo 03810 mezi Havlíčkovým Brodem a obcí Bartoušov.

„Svědectví těchto řidičů, kteří v daný den a v uvedenou dobu projížděli po silnici v obou směrech, případně záznamy z palubních kamer v jejich vozidlech, jsou velmi důležité pro kriminalisty, kteří od úterý vyšetřují závažný trestný čin. Jde o nález těla ženy, která zemřela s největší pravděpodobností násilnou smrtí,“ dodala policejní mluvčí Dana Čírtková.

Řidiči se mohou se svými poznatky a svědectvím obracet na linku 158, případně kontaktovat přímo vyšetřovatele případu na tel: 725 004 982 nebo 725 867 094.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jakub Bartoš | Zdroj Policie ČR

Štítky svědek, kriminalisté, tělo, nález, úmrtí, smrt, Havlíčkův Brod, Bartoušov

Na Havlíčkobrodsku bylo nalezeno ženské tělo, kriminalisté teď hledají důležité svědky | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.