Počasí dnes20 °C, zítra16 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Nešťastný konec roku. Řidič Mitsubishi jel rychle, dostal smyk a s autem skončil v příkopu

Nepříjemného Silvestra měl řidič osobního auta značky Mitsubishi, který boural na silnici I/34 v katastru Krátké Vsi na Havlíčkobrodsku. Dostal smyk a s autem skončil na boku v příkopu.

Incident se stal po 9. hodině. „Řidič jedoucí s osobním vozidlem Mitsubishi ve směru od obce Havlíčkův Brod po projetí zatáčky vlivem nepřiměřené rychlosti jízdy dostal s vozidlem smyk, který nezvládl, vozidlo přejelo mimo pozemní komunikaci do silničního příkopu, kde se převrátilo na levý bok. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění řidiče, který byl zdravotnickou záchrannou službou převezen do havlíčkobrodské nemocnice. Místo nehody policisté ohledali a zadokumentovali. Provedenou dechovou zkouškou u řidiče požití alkoholu vyloučili,“ sdělila k nehodě policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Hmotná škoda, který při nehodě vznikla, byla vyčíslena na 50 tisíc korun. Lébrová doplnila, že tato dopravní nehoda byla s řidičem vyřešena uložením pokuty v příkazním řízení.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, rychlost, smyk, příkop, Krátká Ves

Nešťastný konec roku. Řidič Mitsubishi jel rychle, dostal smyk a s autem skončil v příkopu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.