Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Útok nožem na škole v Třebíči. Student bude vyšetřován z pokusu o vraždu

Nejen v Třebíči se od včerejška mluví o šestnáctiletém studentovi, který na jedné ze středních škol na pracovnici zaútočil nožem. Žena utrpěla lehké zranění a mladík skončil ve zdravotnickém zařízení, kde je nyní hospitalizovaný. Podle nejnovějších informací od policie si případ ještě včera v průběhu odpoledne převzali krajští kriminalisté.

„Zahájili úkony trestního řízení a v současné době vedou prověřování pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stadiu pokusu. Jak jsme již včera informovali, studenta převezla zdravotnická záchranná služba do zdravotnického zařízení, kde zůstal hospitalizován. Z tohoto důvodu zatím nebylo možné s touto osobou provádět žádné další procesní úkony, tedy ani provést jeho výslech," informovala dnes dopoledne policejní mluvčí Dana Čírtková s tím, že k případu nyní nelze poskytnout žádné další bližší informace.

Jak policie ve středu 20. prosince uvedla, šestnáctiletý student pracovnici třebíčské střední školy napadl patnáct minut před desátou hodinou dopoledne. 

Další útoky ve školách v ČR

V návaznosti na tento případ je nutno říci, že takové útoky ve školách jsou v ČR naštěstí spíše výjimečné. 

Útoky ve školách, podobné tomu v Třebíči, jsou v ČR spíše výjimečné. Připomeňte si některé z nich

Kriminalisté od středy 20. prosince šetří případ šestnáctiletého studenta, který v Třebíči nožem napadl pracovnici školy, ta z incidentu vyvázla s lehkým zraněním. V návaznosti na tento případ je nutno říci, že takové útoky ve školách jsou v ČR...

Nejen Vysočinou před devíti lety otřásl případ, který se stal na štřední škole ve Žďáru nad Sázavou. Psychicky nemocná Barbora Orlová zde ubodala studenta Petra Vojvodu a další tři lidi zranila, jedním z nich byl i policejní vyjednavač Petr Gruber. 

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jakub Bartoš

Štítky útok, nůž, incident, škola, student, zranění, Třebíč

Útok nožem na škole v Třebíči. Student bude vyšetřován z pokusu o vraždu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.