Počasí dnes22 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Řidička ve Velkém Beranově nedala přednost a došlo k nehodě. Čtyři cestující se zranili

Čtyři lehce zranění lidé a hmotná škoda přes sto tisíc korun. To je výsledek úterní odpolední dopravní nehody, která se stala na silnici II/602 v katastru Velkého Beranova.

„V rámci provedeného šetření na místě policisté zjistili,, že osmatřicetiletá řidička jedoucí s osobním automobilem značky Škoda Fabia ve směru jízdy od obce Nové Domky ke komunikaci II/602 nedala přednost v jízdě osobnímu vozidlu Peugeot 206, které řídila řidička, která přijížděla po hlavní pozemní komunikaci směrem od obce Jihlava k obci Žďár nad Sázavou. Při dopravní nehodě došlo ke střetu obou vozidel. Vozidlo Peugeot 206 bylo po střetu odmrštěno vlevo mimo komunikaci. Ve vozidle Škoda Fabia se nacházeli kromě řidičky ještě dva cestující,“ popsala průběh nehody policejní mluvčí Dana Čírtková.

Obě řidičky vyvázly a lehčím zraněním, stejně jako dva další cestující, které sanitky převezly do jihlavské nemocnice.

Čírtková dodává, že oba auta zůstala po dopravní nehodě nepojízdná. Policisté provedli u obou řidiček dechové zkoušky, které měly negativní výsledky. Při dopravní nehodě došlo ke hmotné škodě na osobních vozidlech v celkové výši 110 tisíc korun. „Věc dopravní nehody vyřešili policisté s řidičkou, která dopravní nehodu zavinila, na místě uložením pokuty v příkazním řízení,“ řekla závěrem Dana Čírtková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky řidička, přednost, křižovatka, zranění, nehoda, incident, II/602, Velký Beranov

Řidička ve Velkém Beranově nedala přednost a došlo k nehodě. Čtyři cestující se zranili | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.