Počasí dnes19 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Vánoční dárek? Recidivista odcizil z jihlavského obchodu auto na ovládání za pětistovku, podmínce navzdory

Byl to vánoční dárek, nebo láska na první pohled? Ať už to bylo jakkoli, čtyřiatřicetiletý muž si dost zavařil. Ačkoli byl v podmínce, v jihlavském obchodě ukradl auto na dálkové ovládání.

K incidentu došlo pátek 1. prosince hodinu po poledni v obchodním centru v Jihlavě. „Čtyřiatřicetiletý muž v jedné z prodejen odcizil volně vystavené autíčko na dálkové ovládání v hodnotě 540 korun,“ popsala závadné chování policejní mluvčí Dana Čírtková. Muž vešel do prodejny, kdy vystavené autíčko vzal z regálu a poté s ním odešel bez zaplacení ven z prodejny. Jeho jednání si ale okamžitě všimla ochranka prodejny, která na místo zavolala policejní hlídku.

Pachatel se krádeže dopustil i přesto, že byl letos v létě na základě rozsudku jihlavského soudu odsouzen za krádeže k podmíněnému trestu odnětí svobody ve výši pěti měsíců se zkušební dobou dva roky, a to do srpna roku 2025.

„Ve věci policisté vedou zkrácené přípravné řízení a podezřelý si v pátek převzal záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže,“ dodala Čírtková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com | Zdroj Policie ČR

Štítky krádež, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vánoční dárek? Recidivista odcizil z jihlavského obchodu auto na ovládání za pětistovku, podmínce navzdory | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.