Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Ve čtvrtek ráno došlo v Pelhřimově ke střetu vlaku a nákladního vozidla. Policie žádá o spolupráci cestující, kteří z vlaku odešli

Ve čtvrtek ráno došlo na přejezdu v Pelhřimově ke střetu osobního vlaku a nákladního vozidla. Podle dostupných informací se nehoda obešla bez zranění. Policie žádá cestující z vlaku, kteří z místa havárie odešli, aby se přihlásili na policii.

K nehodě došlo v Pelhřimově ve čtvrtek přibližně v 8:20. V osobním vlaku, který mířil do Jihlavy, cestovalo devět osob. „Podle prvotních informací se nehoda obešla bez zranění,“ informovala policejní mluvčí Dana Čírtková. Dodala, že dechové zkoušky u řidiče i strojvedoucího měly negativní výsledky.

Příčinu a veškeré okolnosti dopravní nehody policie nadále prověřuje. V této souvislosti žádá cestující z osobního vlaku, kteří po dopravní nehodě z místa odešli, aby se přihlásili na lince tísňového volání 158. „Také uvítáme případné svědectví osob, které dopravní nehodu viděly,“ uzavřela Čírtková.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Pelhřimov, nehoda, vlak

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve čtvrtek ráno došlo v Pelhřimově ke střetu vlaku a nákladního vozidla. Policie žádá o spolupráci cestující, kteří z vlaku odešli | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.