Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

FOTO: Muž v Toyotě řídil opilý a boural. Policie navíc zjistila, že mu teprve pár dní platí zákaz řízení

Třebíčští policisté šetří dopravní nehodu, při niž se zranil třiačtyřicetiletý řidič, jenž řídil pod vlivem alkoholu. Došlo k ní v pondělí 23. října před třetí hodinou ranní u Trnavy na Třebíčsku. Opilý řidič seděl za volantem osobního auta značky Toyota.

„Při průjezdu zatáčkou nezvládl řízení a vyjel mimo komunikaci, kde narazil do svodidel, od kterých se automobil odrazil zpět na komunikaci, kde zůstal stát. Při nehodě se řidič zranil a byl zdravotnickou záchrannou službou převezen na ošetření do třebíčské nemocnice," popsala incident policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Přivolaná policejní hlídka provedla u řidiče test na přítomnost alkoholu, ten ukázal pozitivní výsledek. Na alkoholtesteru svítila hodnota 2,07 promile alkoholu. Také opakovaná zkouška u něho ukázala obdobnou hodnotu. Policisté opilému muži zadrželi řidičský průkaz.

Pár dní starý zákaz řízení 

„Místo nehody ohledali a zadokumentovali. Dále zjistili, že řidič má od začátku října na základě rozhodnutí městského úřadu vyslovený zákaz činnosti spočívající v zákazu řízení všech motorových vozidel. Při nehodě vznikla škoda přibližně za šedesát tisíc korun. Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí," doplnila Kroutilová k incidentu.

Dopravní nehodu dále prověřují.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, zranění, alkohol, promile, Trnava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Muž v Toyotě řídil opilý a boural. Policie navíc zjistila, že mu teprve pár dní platí zákaz řízení | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.