Počasí dnes21 °C, zítra13 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

FOTO: Neviděli jste nedělní nehodu auta a motorky? Pokud ano, ihned se ozvěte policii

Policisté z Havlíčkova Brodu se nyní zabývají nehodou, která se stala v neděli 1. října chvíli po 17. hodině v katastru obce Habry na Havlíčkobrodsku. Do vyšetřování by se nyní mohla zapojit také veřejnost.

K dopravní nehodě došlo na silnici I/38 mezi obcemi Kámen a Olšinky.

„Na základě dosavadního šetření policisté zjistili, že řidička osobního vozidla Peugeot strhla řízení, aby zabránila střetu s protijedoucím osobním vozidlem modré barvy, které předjíždělo kolonu vozidel ve směru od obce Kámen. Při úhybném manévru dostala řidička s vozidlem smyk, přejela do protisměru, kde došlo ke střetu s protijedoucím motocyklem Honda. Po střetu byla vozidla odhozena na svodidla. Řidič modrého osobního vozidla v jízdě pokračoval,“ popsala incident policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Při dopravní nehodě došlo ke zranění obou řidičů. Dechové zkoušky byly u řidičů dopravní nehody negativní. Hmotná škoda byla vyčíslena zhruba na 180 tisíc korun. Dopravní nehodu policisté nadále šetří.

„Žádáme svědky dopravní nehody, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Policisté se zároveň obracejí na řidiče, kteří místem projížděli a mají ve vozidle palubní kameru, která průběh dopravní nehody, případně situaci těsně před nebo po ní zaznamenala, také v tomto případě žádáme, aby se případný majitel kamerového záznamu přihlásil,“ vyzývá mluvčí Lébrová.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, svědek, veřejnost, auto, motorka, zranění, záznam, kamera, policie, Habry

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Neviděli jste nedělní nehodu auta a motorky? Pokud ano, ihned se ozvěte policii | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.