Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Mladík na elektrokoloběžce se srazil se sedmiletou chodkyní, ta se zranila. Policie teď hledá důležité svědky

Pelhřimovští policisté šetří dopravní nehodu, která se stala ve středu 20. září odpoledne v Pelhřimově. Střetl se při ní mladík na elektrokoloběžce se sedmiletou chodkyní.

Incident se odehrál přibližně pět minut po půl druhé odpoledne na místní komunikaci na ulici Pod Kalvárií na vyznačeném přechodu pro chodce u základní umělecké školy.

Policisté se nyní obrací na případné svědky, ať už řidiče nebo chodce. „Šetřením bylo zjištěno, že v místě dopravní nehody zastavil řidič osobního vozidla, který s účastníky nehody krátce hovořil, a mohl by tak poskytnout důležité informace k okolnostem dopravní nehody,“ říká k nehodě policejní mluvčí Michaela Lébrová.

A dodává, že v daném místě došlo ke střetu patnáctiletého cyklisty na elektrokoloběžce se sedmiletou přecházející dívkou, která utrpěla zranění a byla převezena do nemocnice. „Žádáme případné svědky, kteří nehodu viděli, ale i řidičku, která na místě nehody zastavila, případně spolujedoucí, aby kontaktovali policii na tísňové lince 158,“ vyzývá Lébrová.

Ohodnoť článek

Foto Tomáš Kaser

Štítky nehoda, střet, elektrokoloběžka, zranění, chodkyně, svědek, policie, veřejnost, Pelhřimov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík na elektrokoloběžce se srazil se sedmiletou chodkyní, ta se zranila. Policie teď hledá důležité svědky | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.