Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Policie již našla hledanou sedmnáctiletou dívku. Po šestnáctileté Kláře však dál pátrá

, aktualizováno 25. září 2023, 10:25

Policie se na konci uplynulého týdne obrátila na média a veřejnost v souvislosti s pátráním po dvou nezletilých dívkách. Dnes dopoledne přišla dobrá zpráva - starší sedmnáctiletou dívku se již podařilo vypátrat. Šestnáctiletá Klára Šimková se však hledá dál.

 „Sedmnáctiletou dívku jsme vypátrali na Teplicku. Dívka je v pořádku," sdělila policejní mluvčí Jana Kroutilová dnes dopoledne. 

U druhé dívky však zatím policie úspěšná není. Šestnáctiletá Klára, jež má trvalé bydliště v Praze, odešla s již nalezenou dívkou ze zařízení pro mládež ve Velkém Meziříčí a dosud o sobě nepodala žádnou zprávu. 

Klára Šimková Pohřešovaná šestnáctiletá dívka je vysoká přibližně 170 centimetrů, štíhlé postavy. Má tmavé rovné vlasy a hnědé oči. Při odchodu měla na sobě oblečenou černou mikinu a kalhoty, obuté měla černé tenisky.

Policie Kláru hledala v lokalitách, k niž má vazby, prověřili také místa, u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohla nacházet nebo pohybovat. Policejní hlídky hledaly také u jejích vrstevníků a kamarádů. Do současné doby se ji však nalézt nepodařilo.

„Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se pohřešovaná dívka mohla nacházet nebo pohybovat, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158,“ vyzývá Jana Kroutilová. 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR (redakčně upraveno)

Štítky pátrání, policie, dívka, Klára Šimková, mládež, zařízení, Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie již našla hledanou sedmnáctiletou dívku. Po šestnáctileté Kláře však dál pátrá | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.