Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Řidič s 1,5 promile vyjel ze silnice a skončil v příkopu. Se spolujezdcem od nehody odešli, vypátral je psovod

Policejní psovod musel být povolaný k dopravní nehodě, která se stala v neděli 10. září po třetí hodině v noci na křižovatce silnice I/19 se silnicí I/34 v katastru Pelhřimova. Řidič i jeho spolujezdec totiž z místa nehody odešli, po chvilce je však policie vypátrala.

Policejní psovod musel být povolaný k dopravní nehodě, která se stala v neděli 10. září po 15. hodině na křižovatce silnice I/19 se silnicí I/34 v katastru Pelhřimova. Řidič i jeho spolujezdec totiž z místa nehody odešli, po chvilce je však policie vypátrala.

„Řidič jedoucí od Pelhřimova s osobním vozidlem Škoda chtěl odbočit vpravo směrem na Humpolec, nezvládl řízení, vyjel mimo vozovku, kde se střetl s dopravním značením a se svodidly. Poté vozidlo havarovalo do silničního příkopu. Řidič i se svým spolujezdcem z místa dopravní nehody odešli. Následně byli oba muži policejním psovodem vypátráni v blízkém okolí. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění spolujedoucího, který byl ošetřen a následně převezen zdravotnickou záchrannou službou do pelhřimovské nemocnice,“ sdělila k nehodě policiení mluvčí Michaela Lébrová.

Řidič podstoupil test na přítomnost alkoholu, ten měl pozitivní výsledek. Muž, který byl za volantem, nadýchal 1,49 promile. Následně se řidič podrobil lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve v nemocnici. „Policisté muži zadrželi řidičský průkaz a zakázali další jízdu. Místo nehody ohledali a zadokumentovali. Při dopravní nehodě vznikla předběžně vyčíslená škoda za 156 tisíc korun. Dopravní nehodu policisté prověřují,“ dodala Lébrová.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, alkohol, promile, psovod, Pelhřimov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič s 1,5 promile vyjel ze silnice a skončil v příkopu. Se spolujezdcem od nehody odešli, vypátral je psovod | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.