Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

V Hruškových Dvorech se při objíždění cyklisty bouralo. Řidič dostal smyk a auto šlo přes střechu

Lehkým zraněním řidiče skončila dopravní nehoda, která se stala v sobotu 9. září po 10. hodině v Hruškových Dvorech. Došlo k ní při objíždění cyklisty.

„Řidič osobního automobilu Škoda Octavia jedoucí ve směru od obce Dobronín směrem na obec Jihlava při objíždění cyklisty zřejmě omezil protijedoucí vozidlo Ford Focus, jehož řidič jel v opačném směru, tedy ve směru od Jihlavy. To zapříčinilo, že řidič vozidla Ford Focus při vyhýbání se najel na silnici příliš vpravo, kde následně dostal smyk a vyjel vpravo mimo komunikaci, kde se vozidlo převrátilo přes střechu a následně skončilo v konečné poloze na kolech,“ popsala incident policejní mluvčí Dana Čírtková.

Při dopravní nehodě nedošlo k přímému střetu vozidel. Přivolaní policisté u všech účastníků nehody provedli test na přítomnost alkoholu s negativním výsledkem. Jeden z řidičů se lehce zranil a musel být převezený na ošetření do jihlavské nemocnice. K jinému zranění nedošlo.

„Hmotná škoda na vozidle Ford byla odhadnuta na 45 tisíc korun. Další okolnosti dopravní nehody jsou předmětem šetření ze strany policistů z dopravního inspektorátu Jihlava,“ dodává Čírtková.

Ohodnoť článek

Foto Tomáš Kaser | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, cyklista, předjíždění, smyk, zranění, Hruškové Dvory, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Hruškových Dvorech se při objíždění cyklisty bouralo. Řidič dostal smyk a auto šlo přes střechu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.