Počasí dnes17 °C, zítra16 °C
Úterý 2. července 2024  |  Svátek má Patricie
Bez reklam

Podezřelé zavazadlo vzbudilo rozruch na třebíčském nádraží. Lidé museli být evakuováni

Podezřelé zavazadlo na třebíčském autobusovém nádraží dnes o půl druhé odpoledne zaměstnalo třebíčské policisty. Hrozilo totiž nebezpečí, že by v zavazadle mohl být nějaký nebezpečný obsah.

„Na místo ihned vyjely policejní hlídky situaci prověřit. Policisté zjistili, že je zavazadlo uzamčeno a připevněno zámkem k zábradlí u jednoho z nástupišť. V jeho blízkosti se nepodařilo vyhledat jeho majitele,“ říká Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Došlo k okamžité evakuaci všech přítomných lidí a na místo byl přivolán pyrotechnik. Zároveň policisté provedli odklon dopravy z ulice Sucheniova ve směru na Borovinu přes ulici Stařečka. Jízdní pruh vedoucí od Boroviny ve směru k centru města zůstal průjezdný. Okolí autobusového nádraží zajišťovali policisté ve spolupráci s městskou policií.

Vše mělo naštěstí šťastný konec. Před 14. hodinou se k zavazadlu přihlásil jeho majitel. „Zavazadlo neobsahovalo nebezpečný obsah a po ověření, že se skutečně jedná o majitele, si ho muž převzal. Na autobusovém nádraží muž zavazadlo uzamkl k zábradlí a zanechal, protože šel nakupovat. Policisté všechna opatření, která v lokalitě autobusového nádraží za účelem zajištění bezpečnosti přijali, zrušili,“ uzavírá Jana Kroutilová.

Foto www.autobusytrebic.blog.cz

Štítky zavazadlo, autobusové nádraží, Borovina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podezřelé zavazadlo vzbudilo rozruch na třebíčském nádraží. Lidé museli být evakuováni | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.