Počasí dnes19 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Muž dělal dívkám na náměstí sexuální návrhy, nabízel jim i peníze. Policie ho našla, dostal tříletou podmínku

Závažným případem se sexuálním podtextem se museli zabývat policisté v Pelhřimově. Na svědomí ho měl opilý padesátiletý muž, který na Masarykově náměstí v Pelhřimově obtěžoval nezletilé dívky. Byl za to velmi rychle potrestán.

„V neděli 13. srpna v odpoledních hodinách přišel muž k nezletilým dívkám, které byly na Masarykově náměstí. Snažil se s nimi navázat kontakt, o který dívky neměly zájem. Jeho komunikace se týkala sexuální oblasti, nabízel jim i finanční úplatu a byl neodbytný. Dívky vše odmítaly a podařilo se jim utéct,“ popisuje Michaela Lébrová, mluvčí policistů na Vysočině.

Skoro 2,5 promile 

Poté si případ převzali pelhřimovští policisté a začali po muži pátrat. Podařilo se jim ho najít ještě týž den ve večerních hodinách. Muž byl značně opilý, kdy dechová zkouška vykázala hodnotu 2,39 promile alkoholu. Poté směřoval na protialkoholní záchytnou stanici. Po vystřízlivění putoval do policejní cely.

„Policejní komisař na základě shromážděných důkazů sdělil muži podezření z přečinu svádění k pohlavnímu styku a zprávu o výsledku předložil státnímu zastupitelství. Státní zástupce podal návrh na potrestání muže. Soudem mu byl uložen trest odnětí svobody v délce jednoho roku s podmíněným odkladem se zkušební dobou tří let a pětiletým zákazem pobytu v Pelhřimově,“ dodala Lébrová.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky obtěžování, sex, sexuální, návrh, alkohol, nezletilý, náměstí, policie, trest, Pelhřimov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Nasadit monitorovací náramky které jsou vyvinuty, jinak nelze plnění podmínky kontrolovat. Více o mafii která vede svět od krizí ke krizím a od válek k válkám lichváři, válečnickými trpaslíky, kudlankami, trubci, komedianty, lháři, podvodníky, falešnými studenty falešných práv a škol prodavačů titulů, překupníků kteří sedí všude kolem nás, vyplácejí si násobky průměrné''mzdy opravdu pracujících lidí a smějí se nám čtěte zde ve vláknech diskuse pod Komentáře, Glosy, a další články.

Čtvrtek, 17. srpna 2023, 07:43Odpovědět

Muž dělal dívkám na náměstí sexuální návrhy, nabízel jim i peníze. Policie ho našla, dostal tříletou podmínku | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.