Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Vandalismus v Jihlavě. Pětice mladíků poškodila pět dopravních značek včetně mobilního wc

Zvláštní prázdninovou zábavu si našlo pět osmnáctiletých mladíků, kteří během uplynulého víkendu v Jihlavě ve Znojemské ulici poškodili dopravní značky a převrhli mobilni wc. Všichni byli pod vlivem alkoholu.

O řádění mladíků se policisté dozvěděli v pátek 11. srpna před půl desátou večer. Na místo okamžitě vyjely policejní hlídky.

„Policisté si při příjezdu všimli poničených dopravních značek a dále skupinky mladých mužů směřujících ke křižovatce s ulicí Brtnická. Podezřelé mladíky zastavili a provedli nezbytné úkony. Šetřením policisté zjistili, že se jedná o pět mužů ve věku osmnácti let, mladíci spolupracovali. Všichni byli opilí, přičemž naměřené hodnoty se u nich pohybovaly od 1,3 do 1,93 promile alkoholu. V minulosti ještě nebyli soudně trestáni,“ sdělila k mladým vandalům policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Policisté vyšetřováním zjistili, že mladíci poškodili celkem pět značek, které byly zlomené nebo vyvrácené z uchycení, další dopravní značení bylo povalené a poškozena byla také mobilní toaleta. Vyčíslení škody je předmětem prověřování.

„Policisté případ prověřují pro podezření ze spáchání trestných činů poškození cizí věci a výtržnictví,“ dodává Kroutilová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky vandalismus, vandal, poškození, značka, wc, alkohol, promile, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vandalismus v Jihlavě. Pětice mladíků poškodila pět dopravních značek včetně mobilního wc | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.