Počasí dnes21 °C, zítra20 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Hromadná nehoda na Žďársku: Čtyři auta v sobě, tři zranění lidé, škoda přes půl milionu korun

Více než půlmilionová škoda a tři zranění lidé. Taková je výsledná bilance dopravní nehody čtyř aut, která se stala ve čtvrtek 10. srpna po 16. hodině na Žďársku. Konkrétně k incidentu došlo na silnici I/19 v katastru Bystřice nad Pernštejnem.

„Řidič osobního vozidla Volkswagen jedoucí ve směru k obci Rovné narazil do před ním jedoucího vozidla Suzuki, kdy řidička zpomalovala z důvodu vzniklé dopravní situace před ní. Následně řidič s vozidlem Volkswagen přejel do levého jízdního pruhu, kde došlo ke střetu s vozidlem Škoda Felicia, jehož řidič s vozidlem odbočoval k obci Domanínek,“ popsala Michaela Lébrová, mluvčí policistů s tím, že poté byl Volkswagen odmrštěný do protisměru, kde se střetl s právě projíždějícím vozidlem Škoda Karoq. To bylo po střetu odmrštěno do silničního příkopu a tam se převrátilo na bok.

Tři lidé se zranili, ani jeden z řidičů nebyl pod vlivem alkoholu. „Na vozidlech vznikla předběžně vyčíslená škoda přes 500 tisíc korun. Dopravní nehodu policisté šetří,“ doplnila závěrem Lébrová.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, střet, zranění, I/19, Bystřice nad Pernštejnem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hromadná nehoda na Žďársku: Čtyři auta v sobě, tři zranění lidé, škoda přes půl milionu korun | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.