Počasí dnes18 °C, zítra18 °C
Neděle 12. května 2024  |  Svátek má Pankrác
Bez reklam

Muž se zákazem řídil auto bez registrační značky. Pod vlivem alkoholu ujížděl hlídce, zastavil ho až strom

Ze dvou trestných činů je nyní podezřelý řidič osobního auta značky Citroën, kterého u obce Samotín u Podešína na Žďársku v sobotu 5. srpna po 9. hodině plánovali zkontrolovat policisté. Řidič ale hlídce namísto kontroly začal ujíždět.

Osobní auto policii na první pohled zaujalo proto, že na něm nebyly umístěny registrační značky.

„Řidič na výzvy k zastavení nereagoval a začal hlídce ujíždět. Poté s vozidlem odbočil na lesní cestu v katastru obce Janovice u Polné, kde vlivem nepřiměřené rychlosti nezvládl průjezd zatáčkou a vyjel mimo komunikaci, kde se vozidlo střetlo se vzrostlým jehličnatým stromem. Ke zranění osob nedošlo. Policisté zjistili, že řidičem je sedmačtyřicetiletý muž, který má uložený zákaz činnosti spočívající v zákazu řízení všech motorových vozidel,“ sdělila k policejní kontrole Michaela Lébrová, mluvčí policistů s tím, že se na alkoholtesteru ukázala hodnota 2,42 promile. Ještě vyšší hodnotu vykázala opakovaná dechová zkouška.

„V další jízdě již pokračovat nesměl. Vlivem dopravní nehody došlo k předběžné škodě přes 30 tisíc korun. Muž je podezřelý ze spáchání dvou trestných činů, a to ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí,“ doplnila mluvčí Lébrová.

Případ policisté prověřují.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky zákaz, řízení, řidič, registrační, značka, kontrola, hlídka, alkohol, promile, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

A tak to u nás v mafianově chodí, dostane další podmínku. O důvodech dnešního marasmu píšu v diskusích pod Komentáře, Glosy a dalšími články zde. K tématu píseň Amnestie a dobré Karel Kryl Demokracie, Za prachy, Věštec Ivan Řekni kde ty prachy jsou, Kabáti Colorado, Mám jednu ruku dlouhou, Amnestie, Nájem zvedej, Pánubohu do oken, Nightwork píseň pro Pražáky, Sexuální násilí, Sami, Iluze o lůze, LupoAnettaTahači, abjvirtuálky, Pánové nahoře, Zdálky zblízka, Maškarní ples, Markéta, Mávátka, Krajina po bitvě, Sprcha, Dežo, Revoluční, Vtom roce pitomém, Dál se háže kamením, knihy Polojasno, Ukradená revoluce, Cibulkovy Seznamy agentů StB, Orwell 1984, seriál Devadesátky včetně dokumentu, Příběh Kmotra-agentStB Mrázek zKolínska jakoRakušan, Šmejdi, Gangster ka, Sametoví vrazi, Ivánku kamaráde můžeš mluvit, Někdo to rád horké, Kmotr, Sicilský klan, Obchodník se smrtí, Soukromá válka pana Wilsona, Vicepresident, My Lai, Četa, Forest Gump o Vietnamu, Lidi co znám, Vítejte vŘecku pane inspektore, Erin Brockovich, Vlk z Wall Street, Okamžik záblesku, Hlava22, Wilsonov, Dny zrady, Noc rozhodnutí, Schindlerův seznam, Smrt krásných srnců, Musíme si pomáhat, Wintonovy děti, Rozrušená země, Toman, Ucho, Vážení přátelé ano, Bony a klid, Báječná léta pod psa, Pupendo, Kolja, Akumulátor1, 2, seriál Devadesátky včetně dokumentu navazuje po rozvratu v roce 89 kdy soudruzi soukmenovci převlékli kabáty a uniformy, rozdělili Československo, zhasli a rozkradli. Planeta opic, Pošťák, Doktor divnoláska, pro připomenutí minulosti .

Úterý, 8. srpna 2023, 12:45Odpovědět

Muž se zákazem řídil auto bez registrační značky. Pod vlivem alkoholu ujížděl hlídce, zastavil ho až strom | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.