Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Mladý řidič způsobil škodu za stovky tisíc korun, od nehody ujel. Později nadýchal přes dvě promile

Na problémy si zadělal dvaadvacetiletý muž, který v pátek odpoledne nezvládl jízdu svým osobním vozidlem. V Pacově narazil do zaparkovaného auta, které pak poškodilo ještě jedno vozidlo. Řidič, který později nadýchal přes dvě promile, navíc od nehody ujel.

K nehodě došlo v pátek 4. srpna krátce před pátou hodinou odpoledne v ulici Pošenská v Pacově. „Dvaadvacetiletý řidič jedoucí s automobilem Renault nezvládl řízení, když narazil do zaparkovaného osobního vozidla Kia, které bylo vlivem střetu odmrštěno na zaparkovaný vůz Opel,“ popsala policejní mluvčí Michaela Lébrová. 

Řidič po dopravní nehodě nezastavil a z místa odjel do vedlejší ulice, kde byl vypátrán. Policisté u řidiče provedli dechovou zkoušku, při které mu naměřili hodnotu 2,36 promile alkoholu, přičemž přítomnost alkoholu potvrdila i opakovaná dechová zkouška. Muž se následně podrobil lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve v nemocničním zařízení.

Škoda, která při dopravní nehodě vznikla, byla předběžně vyčíslena přes 300 tisíc korun. Případ dopravní nehody policisté z dopravního inspektorátu Pelhřimov stále prověřují.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky nehoda, opilost, Pacov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý řidič způsobil škodu za stovky tisíc korun, od nehody ujel. Později nadýchal přes dvě promile | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.