Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Muž si při nákupu odložil peněženku, během krátké chvíle o ni přišel

Pořádné komplikace si přidělal tento týden osmapadesátiletý muž, který v Ledči nad Sázavou našel v jednom z obchodů peněženku a nález neoznámil. Navíc z ní vzal hotovost. Pířpadem se nyní zabývají policisté.

O svou peněženku přišel majitel ve čtvrtek 27. července ráno kolem deváté hodiny v prodejně v Ledči nad Sázavou. „Muž si odložil svoji peněženku se třemi platebními kartami, osobními doklady a finanční hotovostí u váhy na ovoce. Peněženku tam ale zapomněl,“ popsala mluvčí policie Dana Čírtková.  

Policisté zjistili totožnost muže, který peněženku nalezl a nález neoznámil. „Tento osmapadesátiletý muž je podezřelý ze spáchání přečinu zatajení věci a vzhledem k tomu, že uvnitř peněženky byly platební karty, tak je podezřelá také z neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Muž, který peněženku nalezl, si z ní vzal peníze a poté ji odhodil do odpadkového koše v blízkosti prodejny,“ uzavřela mluvčí. Případem se nyní zabývají policisté.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky Ledeč nad Sázavou, peněženka, ztráta, krádež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž si při nákupu odložil peněženku, během krátké chvíle o ni přišel | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.