Počasí dnes18 °C, zítra18 °C
Neděle 12. května 2024  |  Svátek má Pankrác
Bez reklam

Pětiměsíčního chlapečka z Jihlavy usmrtila jeho příbuzná. Měla jednat v afektu, obviněná je již ve vazbě

, aktualizováno 25. července 2023, 15:10

Policisté vyšetřují úmrtí dítěte v Jihlavě, které zemřelo ve čtvrtek 20. července. Policie nechce uvést vzhledem k věku dítěte další podrobnosti. Podle serveru Deník.cz bylo zemřelému dítěti pět měsíců a v případu byla obviněna příbuzná dítěte, která ho měla hlídat.

„Úmrtím kojence v Jihlavě jsme se začali zabývat ve čtvrtek 20. července. Na základě výsledků provedené pitvy jsme zjistili, že na jeho úmrtí nese podíl cizí osoba," uvedla policejní mluvčí Dana Čírtková„Kriminalisté zahájili trestní stíhání a obvinili z trestného činu ublížení na zdraví s následkem smrti třiačtyřicetiletou ženu. Trestní stíhání je vedeno vazebně," doplnila s tím, že s ohledem na věk dítěte a rodinu nebude policie k průběhu vyšetřování až do jeho ukončení sdělovat žádné podrobnější informace.

Obviněná, která se k činu doznala, tak měla činit v afektu. Není rodičem chlapce, ale jeho příbuzným, uvedl Deník.cz. Ten dále píše, že příčinou smrti pětiměsíčního chlapce bylo krvácení do mozku po ráně do hlavy. Server původně uvedl, že obviněný je muž ve věku mezi 40 a 45 lety.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky ČR, kriminalita, úmrtí, děti, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pětiměsíčního chlapečka z Jihlavy usmrtila jeho příbuzná. Měla jednat v afektu, obviněná je již ve vazbě | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.