Počasí dnes18 °C, zítra16 °C
Úterý 21. května 2024  |  Svátek má Monika
Bez reklam

Po muži z Jihlavy je vyhlášeno celostátní pátrání. Nedorazil ke známým a od středy o sobě nedal vědět

Kriminalisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešovaném třiapadesátiletém Robertu Křížovi z Jihlavy. Ten měl ve středu přijet za svými známými k Moravským Budějovicím, na místo ale nedorazil a od té doby není kontaktní.

Se svými blízkými komunikoval Robert Kříž naposledy ve středu 5. července v dopoledních hodinách. Měl za nimi přijet osobním vozidlem do obce nedaleko Moravských Budějovic. Na smluvené místo ale nedorazil, nepodal o sobě žádnou zprávu a není kontaktní.

„Pohřešovaný muž bydlí v Jihlavě. Je silnější postavy, vysoký přibližně 188 centimetrů. Má šedé vlnité vlasy a prošedivělé vousy, které nosí upravené takzvaně na strniště,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová. Ta dodala, že jeho vozidlo je Citroen C3 světlejší zelené barvy.

Policisté vyhlásili po pohřešovaném muži celostátní pátrání. Provedeným šetřením zjistili, že vozidlo bylo zaznamenáno ve středu v pozdních večerních hodinách na silnici u obce Hosov, kde automobil projížděl ve směru ke kruhovému objezdu - Pelhřimov, Kostelec.

„Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaný muž nachází nebo pohybuje, aby se přihlásili na lince tísňového volání 158,“ apeluje Kroutilová. 

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky pátrání, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po muži z Jihlavy je vyhlášeno celostátní pátrání. Nedorazil ke známým a od středy o sobě nedal vědět | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.