Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Oba předjížděli, ale pak do sebe narazili. Srážka dvou Harleyů si vyžádala škodu za 350 tisíc korun

Ke střetu dvou motocyklů Harley Davidson došlo ve čtvrtek dopoledne u Osové Bítýšky na Žďársku. Po nehodě, která vznikla při předjíždění osobních vozidel, byla majetková škoda předběžně vyčíslena na 350 tisíc korun.

K havárii došlo ve čtvrtek 22. června před desátou hodinou dopoledne v katastru obce Osová Bítýška. „Osmačtyřicetiletý řidič jel od obce Ořechov s motocyklem Harley Davidson, přejel do protisměru a začal předjíždět vozidlo jedoucí před ním stejným směrem. V protisměrné části komunikace narazil do motocyklu Harley Davidson, který jel před ním a taktéž předjížděl vozidlo,“ popsala policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Motocyklisté po střetu upadli na komunikaci. Osmačtyřicetiletý řidič utrpěl zranění a byl převezen zdravotnickou záchrannou službou na ošetření do nemocnice. Policie u řidičů provedla dechové zkoušky, při kterých u obou požití alkoholu vyloučili.

Škoda, která při nehodě vznikla, byla předběžně vyčíslena na 350 tisíc korun. Dopravní nehodu nadále šetří policisté z dopravního inspektorátu Žďár nad Sázavou.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky nehoda, motocykl, Žďársko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oba předjížděli, ale pak do sebe narazili. Srážka dvou Harleyů si vyžádala škodu za 350 tisíc korun | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.