Počasí dnes21 °C, zítra18 °C
Středa 18. září 2024  |  Svátek má Kryštof
Bez reklam

Vrtulník na dálnici. Dvě nehody ochromily provoz na D1, směr na Prahu byl tři hodiny neprůjezdný

, aktualizováno 19. června 2023, 21:20

S dopravními problémy se dneska odpoledne potýkali řidiči, kteří cestovali po dálnici D1. Po 15. hodině došlo k nehodě na 80. kilometru ve směru na Prahu, havarovalo osobní auto s nákladním vozidlem. Na 89,5. kilometru ve stejném směru pak havarovala dvě nákladní auta. Komunikace byla neprůjezdná tři hodiny.

Dálnice D1 ve směru na Prahu byla dnes odpoledne tři hodiny neprůjezdná kvůli nehodě dvou nákladních aut na 89,5 kilometru u Humpolce. „Zraněný je řidič, z vozidel uniklo větší množství provozních kapalin,“ uvedla policejní mluvčí Dana Čírtková. Na místě vytvořila se dlouhá kolona aut. Levým jízdním pruhem začala auta tímto úsekem dálnice znovu projíždět okolo 19:30, plně průjezdná byla po 20. hodině.

Nehoda se stala kolem 16:30 mezi sjezdy na 90. kilometru v Humpolci a 81. kilometru v Koberovicích. Policie uvedla, že tam přistával vrtulník záchranářů. Obě havarovaná vozidla byla nepojízdná a čekala na odtahovou službu.

Dopravu na D1 směrem na Prahu už dnes okolo 15. hodiny zdržela havárie nákladního a osobního auta na 80. kilometru. I zde došlo ke zranění, řidiče osobního auta přepravil do nemocnice vrtulník. Jedním jízdním pruhem tam začala auta projíždět po zhruba půlhodině.

„Řidič osobního vozidla narazil do nákladního automobilu. Řidič osobního auta utrpěl zranění a vrtulník ho přepravuje do nemocnice. Dálnice je již průjezdná levým jízdním pruhem," sdělila krátce po 15:30 Čírtková.

Ohodnoť článek

Foto Tomáš Kaser

Štítky nehoda, dálnice, D1, zranění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vrtulník na dálnici. Dvě nehody ochromily provoz na D1, směr na Prahu byl tři hodiny neprůjezdný | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.