Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Policie zasahovala u recidivisty, který ukradl v obchodě balení pastelek. Vypátrala ho během krátké chvíle

Policejní hlídka ve čtvrtek 8. června vyjížděla do prodejny ve Světlé nad Sázavou, kde zloděj v nestřeženém okamžiku ukradl balení pastelek. Podle informací od policie jde o recidivistu, který má zkušenosti i s pobytem ve vězení.

Krádež v prodejně na náměstí Trčů z Lípy se stala po 13. hodině. „Pachatel v nestřeženém okamžiku odcizil balení pastelek a z prodejny odešel. Policisté zjistili k muži dostupné informace a začali po něm v lokalitě pátrat. Podezřelého muže v krátké době dopadli. Policisté odvezli muže na oddělení k provedení nezbytných úkonů. Dvaašedesátiletý muž byl v minulosti za majetkovou trestnou činnost již opakovaně odsouzen a odpykal si i trest odnětí svobody. Z věznice byl propuštěn v březnu letošního roku,“ informovala o zloději Michaela Lébrová, mluvčí policistů.

Dvaašedesátiletý recidivista je nyní podezřelý ze spáchání trestného činu krádeže. Případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení.

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky zloděj, krádež, pastelky, obchod, policie, Světlá nad Sázavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jiří Toscana

Za to by měli dostat vyznamenání. A je jich prý málo, stále nabírají. V jiných zemích pomalu nepotkáte policajta, ale tady stačí špatné stání a už vás budou buzerovat a sepisovat s vámi pokutu na půl hodiny. A ještě by mně zajímalo, proč se říká policajtům policisté, když na autě mají nápis policie. Mají tam snad nápis policisté? Ono to zní skoro jako nacisté. No nic, pastelky je třeba postihnout těžkým žalářem a smějícího se estébáka odměnit další dotací bez kterých by jeho firmy nepřežily.

Úterý, 13. června 2023, 14:20Odpovědět

Ladislav Strnad

Nejen Brno nebo Přerov :-) :-) :-) Jihlaváci jsou taky svérázní kluci...

Pátek, 9. června 2023, 17:02Odpovědět

Policie zasahovala u recidivisty, který ukradl v obchodě balení pastelek. Vypátrala ho během krátké chvíle | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.