Počasí dnes19 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Dvojice ukradla v obchodě alkohol a uzeniny. Opilá zlodějka ve vzteku nápojem polila ostrahu i policistu

Policejní hlídka musela zasahovat v sobotu 3. června v havlíčkobrodském obchodním domě, kde řešili krádež zboží. Tu měl na svědomí muž a žena. Způsobili škodu za téměř šest set korun.

Dvojice kolem osmé hodiny večer v prodejně na ulici Bělohradská společně odcizili uzeniny a alkohol tak, že žena zboží vložila do batohu, který měl na zádech její známý. Následně prošli přes pokladní zónu, aniž by za zboží zaplatili. Svým jednáním způsobili škodu za téměř šest set korun.

„Podezřelou dvojici zastavil pracovník ostrahy a na místo byli přivoláni policisté. Čtyřiatřicetiletá žena nespolupracovala, dopustila se schválnosti, kdy odcizené zboží vysypala na zem, následně otevřela lahev alkoholu a alkoholem potřísnila pracovníka ostrahy i zakročujícího policistu. U ženy policisté provedli dechovou zkoušku, při které jí naměřili hodnotu 2,38 promile alkoholu. Opilou ženu zajistili a odvezli ji na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění,“ sdělila k případu Michaela Lébrová, mluvčí policistů.

Čtyřiatřicetiletá žena je nyní podezřelá ze spáchání přestupků proti majetku, občanského soužití a veřejného pořádku. Na policejní služebně skončil i osmadvacetiletý muž, který je nyní podezřelý z přestupku proti majetku.

„Případ policisté nadále šetří,“ dodala závěrem mluvčí Lébrová.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky zloděj, krádež, alkohol, obchod, policie, ostraha, Havlíčkův Brod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvojice ukradla v obchodě alkohol a uzeniny. Opilá zlodějka ve vzteku nápojem polila ostrahu i policistu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.