Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Osobní auto se v křižovatce srazilo s náklaďákem. Pro nezletilé spolujezdce musel přiletět vrtulník

K vážné dopravní nehodě vyjížděly záchranné složky ve čtvrtek 1. června krátce před půl osmou večer. Osobní auto se v křižovatce střetlo s nákladním vozidlem. K incidentu musel letět také záchranářský vrtulník.

Dopravní nehoda se stala na křižovatce silnice II/390 se silnicí II/602 v katastru obce Ruda na Žďársku. „Třicetiletý řidič jedoucí směrem k obci Osová Bítýška s osobním vozidlem Škoda Octavia vjel do prostoru křižovatky v době, kdy po hlavní silnici z levé strany projížděla nákladní souprava Scania s návěsem, a došlo ke střetu, kdy následně vozidla sjela mimo komunikaci. Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidiče osobního vozidla Škoda a jeho tří spolujedoucích, z toho byly dvě nezletilé osoby. Řidič a jedna ze spolujedoucích byli převezeni zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice. Nezletilí spolujedoucí byli leteckou záchrannou službou transportováni do brněnské nemocnice," popsala Michaela Lébrová, mluvčí policistů.

Policisté provedli test na přítomnost alkoholu, ten měl u řidiče nákladního vozidla negativní výsledek. U řidiče osobního vozidla nebylo možné provést dechovou zkoušku, proto byl zajištěn odběr krve v nemocnici.

„Škoda, která při dopravní nehodě vznikla, byla předběžně vyčíslena na 680 tisíc korun. Dopravní nehodu policisté prověřují," doplnila mluvčí Lébrová. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, incident, střet, křižovatka, zranění, vrtulník, Ruda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Osobní auto se v křižovatce srazilo s náklaďákem. Pro nezletilé spolujezdce musel přiletět vrtulník | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.