Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Řidič u lihovaru v Batelově nezvládl zatáčku a boural. Narazil do sloupku a betonového propustku

Škoda ve výši 35 tisíc korun vznikla během dopravní nehody, jež se stala v pátek 19. května na silnici II/134 v katastru Batelova na Jihlavsku. Incident se odehrál kolem půl 11 v noci nedaleko budov tamního lihovaru.

„Dvaašedesátiletý řidič osobního automobilu značky Volkswagen Passat projížděl po silnici II/134 ve směru jízdy od obce Nová Ves směrem k obci Batelov. Při průjezdu levotočivou zatáčkou při jízdě z klesání nepřizpůsobil rychlost jízdy dopravně technické stavu komunikace a vjel s vozidlem částečně vpravo na nezpevněnou krajnici. Zde přední částí vozidla narazil do směrového sloupku a následně do betonového propustku,“ uvedla Dana Čírtková, mluvčí krajských policistů s tím, že řidič propustek poškodil a směrový sloupek zlomil. Po nárazu vozidlo skončilo vpravo mimo komunikaci na odstavné ploše. Během incidentu se nikdo nezranil.

Policisté provedli u řidiče dechovou zkoušku s negativním výsledkem. Při dopravní nehodě došlo ke hmotné škodě na osobním vozidle a směrovém sloupku v celkové výši 35 tisíc korun. „Vozidlo zůstalo po nehodě nepojízdné a jeho odtah si zajistil řidič vozidla. Věc dopravní nehody vyřešili na místě policisté uložením pokuty v příkazním řízení,“ dodala mluvčí Čírtková.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, lihovar, sloupek, propustek, Batelov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič u lihovaru v Batelově nezvládl zatáčku a boural. Narazil do sloupku a betonového propustku | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.