Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Opilý cizinec s téměř čtyřmi promile vyjel mimo silnici a projel oplocením v areálu firmy. Skončil v nemocnici

Zhruba čtyřicetitisícovou škodou skončila sobotní dopravní nehoda, která se stala po 16. hodině na silnici II/602 ve směru od Velkého Meziříčí na obec Stránecká Zhoř. Muž, který má cizí státní příslušnost, tam boural pod vlivem alkoholu.

„Šestapadesátiletý řidič jedoucí s osobním vozidlem Citroën nezvládl řízení, vyjel vpravo mimo vozovku, najel na betonový obrubník a travnatý pás. Následně se vozidlo střetlo s oplocením areálu firmy, kde po havárii zůstalo stát. Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidiče, který byl zdravotnickou záchrannou službou převezen do nemocnice k ošetření. Policisté provedli u šestapadesátiletého muže cizí státní příslušnosti dechovou zkoušku, při které mu naměřili hodnotu 3,44 promile alkoholu. Opakované dechové zkoušky vykázaly hodnoty ještě vyšší,“ sdělila k incidentu Michaela Lébrová, mluvčí policistů.

Policisté místo nehody ohledali a zadokumentovali. Škoda, která při dopravní nehodě vznikla, byla předběžně vyčíslena na čtyřicet tisíc korun. „Případ dopravní nehody policisté z dopravního inspektorátu Žďár nad Sázavou prověřují,“ dodala závěrem Lébrová.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky alkohol, promile, cizinec, nehoda, oplocení, II/602, Velké Meziříčí, Stránecká Zhoř

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý cizinec s téměř čtyřmi promile vyjel mimo silnici a projel oplocením v areálu firmy. Skončil v nemocnici | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.