Počasí dnes19 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

FOTO: Hasiči v noci na D1 hasili návěs kamionu. Ten hořel kvůli závadě na levém zadním kole

Škoda ve výši 300 tisíc korun vznikla při dnešním nočním požáru návěsu kamionu, k němuž vyjížděly tři jednotky hasičů. Návěs hořel na 120. kilometru dálnice D1 ve směru na Prahu. Událost přinesla omezení provozu ve směru na Prahu.

Na linku 112 byl požár návěsu nahlášen krátce po půl druhé ráno. Na místo události vyjely jednotky profesionálních hasičů ze stanic v Jihlavě, Velkém Meziříčí a Polné.

„Na likvidaci požáru hasiči nasadili několik vodních proudů se smáčedlem, které zvyšuje efektivitu hašení. Dostat plameny pod kontrolu se zasahujícím jednotkám podařilo v 02:46. Provoz na dálnici byl ve směru na Prahu zastaven. Po půl čtvrté ráno byla doprava obnovena levým jízdním pruhem. Úplná likvidace požáru proběhla před čtvrtou hodinou ráno," uvedla k incidentu Petra Musilová, mluvčí krajských hasičů. 

Škoda byla vyčíslená na 300 tisíc korun, přičemž hasiči svým zásahem uchránili majetek za 400 tisíc korun. Jak dodala Petra Musilová, požár zapříčinila technická závada na zadním levém kole návěsu.

Ohodnoť článek

Foto HZS Kraje Vysočina | Zdroj HZS Kraje Vysočina

Štítky požár, návěs, kamion, dálnice, D1, hasiči

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Hasiči v noci na D1 hasili návěs kamionu. Ten hořel kvůli závadě na levém zadním kole | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.