Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Cizinci nechali na dálniční odpočívce neuzamčené vozidlo, zmizely z něj věci za 82 tisíc korun

Cizinci, kteří na konci minulého týdne nechali svoje vozidlo na dálniční odpočívce, svého rozhodnutí nejspíše hodně litují. Z neuzamčeného auta totiž neznámý pachatel odcizil věci za celkem 82 tisíc korun, včetně fotoaparátů nebo mobilního telefonu.

Osobní vozidlo značky Ford, za kterým byl připojený přívěsný vozík, se zahraniční registrační značkou bylo zaparkované na dálniční odpočívce u dálnice D1 na 83. kilometru ve směru jízdy na Brno. V pátek kolem třetí hodiny v noci pak policisté přijali oznámení o krádeži věcí z tohoto osobního auta.

Zatím nezjištěný pachatel z tohoto neuzamčeného vozidla odcizil příruční tašku, která byla položena na zadních sedadlech vozidla. V tašce se nacházela peněženka s finanční hotovostí, mobilní telefon a dva fotoaparáty. „Kromě toho zloděj z vozidla odcizil další peněženku, uvnitř které byly osobní doklady a platební karta. Odcizením věcí způsobil dosud nezjištěný pachatel celkovou hmotnou škodu ve výši téměř 82 tisíc korun,“ vypočítává policejní mluvčí Dana Čírtková.

Poškození se v době, kdy ke krádeži došlo, nacházeli mimo vozidlo a odcizení věcí zjistili dodatečně až po zastavení na dálniční odpočívce na 111. kilometru ve směru jízdy na Brno. „Případ krádeže zadokumentovali policisté z dálničního oddělení Velký Beranova a po pachateli i odcizených věcech pátrají,“ dodala Čírtková.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky dálnice, D1, krádež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cizinci nechali na dálniční odpočívce neuzamčené vozidlo, zmizely z něj věci za 82 tisíc korun | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.