Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jako z akčního filmu. Při honičce s policisty muž vyskočil z jedoucího auta a snažil se jim utéct

Bez zranění se obešla nehoda, která připomínala scénu jako z amerického akčního filmu. Došlo k ní v pátek večer v Lukách nad Jihlavou. Řidič ujížděl před policisty, vyskočil z jedoucího auta a utíkal pryč. Auto po chvíli narazilo do plotu. Řidiče policisté zadrželi.

Po desáté hodině večer se policisté snažili zastavit řidiče auta v Lukách nad Jihlavou. Ten na výzvu nereagoval a začal jim ujíždět. Hlídka se za ním vydala.

„Na ulici Čs. armády řidič nezvládl řízení, s autem vjel na chodník, čímž došlo k poškození obrubníku. Na místě dopravní nehody nezastavil a ujížděl dál. Následně z jedoucího vozidla vyskočil a dal se na útěk. Auto bez řidiče pokračovalo dál, vyjelo mimo komunikaci, kde na Nové ulici havarovalo a narazilo do oplocení domu," řekla policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Odmítl spolupracovat

Muži se utéct nepodařilo, policisté ho dostihli. „Policisté provedli u sedmatřicetiletého muže dechovou zkoušku s negativním výsledkem. Avšak testu na přítomnost omamných a psychotropních látek se bezdůvodně odmítl podrobit, stejně tak i lékařskému vyšetření spojenému s odběrem biologického materiálu v nemocničním zařízení," doplnila další informace Michaela Lébrová. 

Řidič na místě přišel o řidičský průkaz. Dále je muž podezřelý ze závažných přestupků na úseku dopravy. Škoda byla vyčíslena na dvacet osm tisíc korun. Dopravní nehodu policisté šetří.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky policie, auto, nehoda, Luka nad Jihlavou, chodník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jako z akčního filmu. Při honičce s policisty muž vyskočil z jedoucího auta a snažil se jim utéct | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.